SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemizde MAUN Kuaför Salonu Açıldı!

12.02.2024 13:10

Üniversitemizdeki yeniliklere, MAUN Kuaför Salonu'nun açılışıyla birlikte bir yenisi daha eklenmiş oldu.

Açılış konuşmasında Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, “üniversitemizin daha hareketli, daha yaşanılabilir, daha keyifli bir yer haline getirmek çaba harcıyoruz” dedi. Üniversitemizi, gelenlerin gitmek istemeyeceği bir yaşam alanına çevireceklerini belirten Rektörümüz Alican, kadınlar için de bir kuaför salonu açılacağının müjdesini verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican'ın saç-sakal traşı olmasıyla renklenen MAUN Kuaför Salonu açılışına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mehmet Özalper, Genel Sekreter Harun Demir, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu ile Dr. Öğr. Üyesi Fatih Şevgin de katıldılar.
Öğrenci ve personellerimize yönelik bu açılış, üniversitemizin yaşam alanlarını daha da zenginleştirmeye yönelik atılan önemli adımlardan biri olarak öne çıkmaktadır.