SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemizde Masa Tenisi Turnuvası Ödül Töreni Düzenlendi

14.12.2023 05:05

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Masa Tenisi Turnuvası” 05-13 Aralık tarihleri arasında üniversitemizin Kapalı Spor Salonunda yaklaşık 60 müsabaka ile gerçekleştirildi. Turnuvaya toplamda 125 öğrencimiz katılım sağladı.

Final maçları ve ödül törenine Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Mehmet Özalper, Doç. Dr. Atike Yılmaz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Şükrü Çobanoğlu, akademik personel ile öğrencilerimiz katılım sağladı.

Müsabakalar sonucunda kadınlarda birinciliği Nursel Şimşek, ikinciliği Gönül Akdağ, üçüncülüğü Berfin Tinç alırken; erkeklerde birinciliği Serkan Açar, ikinciliği Mikail Körman ve üçüncülüğü ise Ahmet Yüce’nin aldığı sporculara kupa ve madalya takdimi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican tarafından yapıldı.