SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

MAUN Öğrenci Toplulukları Toplantısı Yapıldı

18.10.2023 16:25

Üniversitemiz  kurulduğu ilk günden bu yana, öğrencilerin kampüs içinde  kendilerini daha aktif şekilde ifade edebilecekleri ve çeşitli sosyal projelerde yer alabilecekleri topluluk ve sosyal projelerin tesis edilmesinde öncü bir rol üstlenip; öğrenci odaklı bir yönetim anlayışını misyon haline getirme hususunda attığı adımlarla bölgedeki diğer üniversitelere ve paydașlarına örnek olmaya devam ediyor.
Bu bağlamda Rektörlüğümüz tarafından 10.10.2023 tarihinde 1071 Malazgirt Kongre Merkezi'nde, Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Kenan Yıldırım, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Şükrü Çobanoğlu ve Şube Müdürü Fırat Aykan konuşmacı olarak katılırken,  çeşitli bölümlerden öğrenci topluluklarının danışmanları ile bu topluluklarda ve pek çok sosyal projede görev alan öğrenciler de hazır bulundu.
Toplantıda  2023-2024 Akademik Yılı'nda yönetim-öğrenci koordinasyonunu arttırmak adına atılacak adımlar ile Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının Üniversite-Şehir ilişkisinin güçlendirilmesine yönelik düzenleyecekleri sosyal  faaliyetler ele alındı.